Een greep uit de 885 beoordelingen:

Cijfer: 10

Callantsoog

Het klinkt gek maar ik ga de gesprekken missen. In de hele bizarre verwarrende emotionele situatie brengen deze gesprekken helderheid en duidelijkheid. Dat is fijn. Kitty is objectief, realistisch en meegaand. Super fijn!

Ze neemt ook de tijd wanneer je een diepgaander gesprek hebt over de gebeurtenissen van voor en tijdens het proces, ze bemiddelt dan goed tussen emotie, realiteit en effectiviteit.

Aanbevolen: Ja

Cijfer: 10

Den Bosch

We zijn hier heel goed geholpen. De Mediator heeft ons alles geduldig uitgelegd en geregeld. Op alle vragen kregen we duidelijke antwoorden. Wil je zonder stress uit elkaar dan moet je echt bij deze mediator zijn. Ik kan de bemiddeling absoluut aanbevelen!

Aanbevolen: Ja

Cijfer: 10

Amsterdam

Een scheiding is nooit leuk en ik hoorde de wildste verhalen over mediation en partij kiezen etc. Ik ben zelf ondernemer en het werk met Terry was naast zakelijk en duidelijk ook heel menselijk wat een prettige samenwerking was in toch wel een heftige tijd. Als je dan gaat scheiden dan raad ik Terry ten sterkste aan als echt onafhankelijk en mensen mens mediator!

Aanbevolen: Ja

Cijfer: 9

Bennekom

Ik ben zeer tevreden over de manier waarop je ons hebt bijgestaan. Had het gevoel dat we beiden ons ei kwijt konden en dat er goed geluisterd is naar ons. Aangezien het niet een hele makkelijke situatie was met een eigen zaak, hebben we de tijd nodig gehad. Je gaf daar de ruimte voor die nodig was maar ook de stimulans om door te pakken zonder al te veel druk te ervaren. Ik heb het als een zeer prettige samenwerking ervaren. Dank je wel daarvoor!

Aanbevolen: Ja

Cijfer: 9

Dordrecht

Een heel prettig persoon om mee om te gaan. Het is eenvoudig om met haar te praten.

Aanbevolen: Ja

Cijfer: 8

Zoetermeer

Ik heb het als zeer prettig ervaren hoe alles is besproken en geregeld rondom de scheiding. Alles kwam aan bod en er werd goed geluisterd naar onze wensen en vragen. Als we vragen hadden per email, werd hier snel op gereageerd.

Aanbevolen: Ja

Cijfer: 10

Nieuw Vennep

Ze was heel vriendelijk erg betrokken heeft heel snel gewerkt. Ik zou haar ook aanbevelen aan iemand anders.

Aanbevolen: Ja

Cijfer: 8

Beek

Er wordt zeker nog het een en ander van jezelf verwacht maar er wordt erg veel uit handen genomen. Goede en vriendelijke begeleiding. Zonder iemand te benadelen. Er wordt goed gekeken naar het wel en wee van de kinderen! Zonder mediation hadden we niet op papier gekregen wat er nu ligt.

Aanbevolen: Ja

Cijfer: 10

Enschede

Scheiden is een emotioneel traject. In mijn geval ben ik ‘wars’ van alle administratieve rompslomp, omdat het emotionele de overhand neemt. De administratieve kant staat me tegen, al weet ik dat ik hier ook doorheen moet. Met Zorgeloosch heb ik heel weinig met de administratie te maken gehad. Alles werd geregeld en uitgelegd, dus het is echt op een administratief zorgeloze manier scheiden.

Aanbevolen: Ja

Cijfer: 8

Delft

Patricia heeft ons beiden kundig door het proces geleid om te komen tot een wederzijds acceptabel Convenant. Kort samengevat In enkele woorden; ervaren, oog voor detail, luisteren naar beide partijen, geen tijdsdruk en menselijk.

Aanbevolen: Ja