Een greep uit de 885 beoordelingen:

Cijfer: 10

Den Bosch

We zijn hier heel goed geholpen. De Mediator heeft ons alles geduldig uitgelegd en geregeld. Op alle vragen kregen we duidelijke antwoorden. Wil je zonder stress uit elkaar dan moet je echt bij deze mediator zijn. Ik kan de bemiddeling absoluut aanbevelen!

Aanbevolen: Ja

Cijfer: 10

Amsterdam

Een scheiding is nooit leuk en ik hoorde de wildste verhalen over mediation en partij kiezen etc. Ik ben zelf ondernemer en het werk met Terry was naast zakelijk en duidelijk ook heel menselijk wat een prettige samenwerking was in toch wel een heftige tijd. Als je dan gaat scheiden dan raad ik Terry ten sterkste aan als echt onafhankelijk en mensen mens mediator!

Aanbevolen: Ja

Cijfer: 9

Dordrecht

Een heel prettig persoon om mee om te gaan. Het is eenvoudig om met haar te praten.

Aanbevolen: Ja

Cijfer: 9

Heerhugowaard

Hoewel het scheidingsproces ansich een zeer vervelend (en emotioneel beladen) proces is ben ik blij dat wij voor het traject van mediaton via Zorgeloosch hebben gekozen. Zonder de beide medewerkers die ons proces hebben begeleid (Chris van Diest als mediator en Elles Donker als financial mediator) zouden we dit proces niet zonder kleerscheuren hebben afgerond en waarschijnlijk niet eens hebben afgemaakt. Een gang naar de rechtbank was waarschijnlijker geweest met alle vervelende gevolgen van dien.

Ik hoop dat niemand in dit traject terecht komt, maar als het dan toch zo ver komt dan wens ik hen begeleiding door Chris en Elles toe. Chris heb ik ervaren als zeer betrokken, zakelijk en kundig. Soms trekken / soms duwen maar altijd met respect naar beide (scheidende) partijen toe. Chris heeft ons geholpen door kundigheid te bieden en energie te geven op die momenten dat deze bij ons op was. Ook al kan een mediator niet emotioneel betrokken raken in een zaak, hij kan wel persoonlijke betrokkenheid tonen. Bij ons is dat gelukt, waarvoor mijn oprechte dank…

Aanbevolen: Ja

Cijfer: 8

Zoetermeer

Ik heb het als zeer prettig ervaren hoe alles is besproken en geregeld rondom de scheiding. Alles kwam aan bod en er werd goed geluisterd naar onze wensen en vragen. Als we vragen hadden per email, werd hier snel op gereageerd.

Aanbevolen: Ja

Cijfer: 10

Nieuw Vennep

Ze was heel vriendelijk erg betrokken heeft heel snel gewerkt. Ik zou haar ook aanbevelen aan iemand anders.

Aanbevolen: Ja

Cijfer: 8

Beek

Er wordt zeker nog het een en ander van jezelf verwacht maar er wordt erg veel uit handen genomen. Goede en vriendelijke begeleiding. Zonder iemand te benadelen. Er wordt goed gekeken naar het wel en wee van de kinderen! Zonder mediation hadden we niet op papier gekregen wat er nu ligt.

Aanbevolen: Ja

Cijfer: 10

Enschede

Scheiden is een emotioneel traject. In mijn geval ben ik ‘wars’ van alle administratieve rompslomp, omdat het emotionele de overhand neemt. De administratieve kant staat me tegen, al weet ik dat ik hier ook doorheen moet. Met Zorgeloosch heb ik heel weinig met de administratie te maken gehad. Alles werd geregeld en uitgelegd, dus het is echt op een administratief zorgeloze manier scheiden.

Aanbevolen: Ja

Cijfer: 9

Ouderkerk aan de Amstel

Fijn dat je er was in deze rommelige tijden en dat je extra tijd hebt geïnvesteerd omdat onze situatie niet helemaal standaard is i.v.m de verbouwingsafspraken.

Aanbevolen: Ja

Cijfer: 8

Delft

Patricia heeft ons beiden kundig door het proces geleid om te komen tot een wederzijds acceptabel Convenant. Kort samengevat In enkele woorden; ervaren, oog voor detail, luisteren naar beide partijen, geen tijdsdruk en menselijk.

Aanbevolen: Ja