Gesprekken over complexe zaken zoals een scheiding met alles wat daarbij komt, moeten in alle rust gevoerd kunnen worden. Er moeten belangrijke beslissingen genomen worden die van invloed zijn op de rest van je leven.

Voor sommigen is het niet prettig om de gesprekken bij hen thuis te voeren. Er kan onzekerheid bestaan over de woning. Kun je er blijven wonen? Of zou je er eigenlijk graag willen blijven wonen maar kan het niet. Deze vragen maakt het dat er soms extra spanningen zijn waardoor het prettiger is om de gesprekken over de scheiding op een andere plek te voeren.

En natuurlijk moet je ook geconcentreerd kunnen zijn. Het zijn moeilijke en lastige onderwerpen waarover gesproken moet worden. Als dan de kinderen bijvoorbeeld toch even komen kijken wie er op bezoek is dan kan dat afleiden.

Daarom kies ik ervoor om de gesprekken op neutraal terrein met jullie te voeren, maar wel bij jullie in de buurt.

Neem voor het maken van een afspraak bij jullie in de buurt contact met mij op. Dat kan per telefoon, e-mail of via het contactformulier hiernaast.

 

Kantoor Assen 

Asserstraat 203

9486 TD Rhee (Assen Noord)

 

Kantoor Hoogeveen

Griendtsveenweg 27ab

7901EB Hoogeveen                         

 

 

Kantoor Veendam 

In het kantoor van SAB

Beneden Westerdiep 7-9

9641 GD  Veendam

 

Kantoor Emmen 

In Emmen maak ik gebruik van een vergaderruimte in

Hotel Ten Cate

Noordbargerstraat 44 

7812 AB  Emmen

 

Kantoor Drachten

Stationsweg 58a

9201 GP  Drachten 

 

Als jullie in Friesland wonen en in Drachten de gesprekken met mij voeren, dan kan dat natuurlijk ook in het Fries.

Henny Bos
Tel.: 088 1661 569
Henny is onder andere actief in en in de omgeving van:
  • Drenthe: Assen, Beilen, Borger, Coevorden, Dwingeloo, Emmen, (Emmer), Compascuum, Gasselte, Gasselternijveen, Gieten, Hoogeveen, Nieuw-Amsterdam, Roden, Rolde, Schoonebeek, Schoonoord, Smilde, Valthermond, Vries, Westerbork, Zuidlaren.
  • Friesland: Appelscha, Beetsterzwaag, Buitenpost, Burgum, Diever, Drachten, Drogeham, Gorredijk, Haulerwijk, Kollum, Kollumerzwaag, Oosterwolde, Sumar, Surhuisterveen, Wolvega.