Overwegen jullie te gaan scheiden? Of hebben jullie besloten om uit elkaar te gaan? Misschien zijn jullie uit elkaar gegroeid of klikt het simpelweg niet meer. De relatie is niet meer zoals het was. In al deze situaties zit je met tal van vragen. Wat komt er kijken bij een scheiding? Hoe wordt de zorg voor jullie kinderen geregeld? Welke afspraken maken jullie over de verdeling van jullie bezittingen?

Wij helpen jullie graag deze vragen te beantwoorden. Benieuwd welke manier van scheiden het beste bij jullie past en wat daarbij komt kijken?

 

Bekijk hier de verschillende opties:

 

In een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek vertellen we jullie graag wat de mogelijkheden zijn.

Weten wat de mogelijkheden zijn?

Maak een afspraak

 

Onze mediators hebben een MfN erkende Familiemediation opleiding gevolgd en worden continu bijgeschoold. De dienstverlening van 2Divorce is inclusief het opstellen van het echtscheidingsconvenant, het ouderschapsplan, de afwikkeling van de juridische procedure bij de rechtbank en de inschrijving van jullie scheiding bij de gemeente ( Basis Registratie Personen). Wij hebben een vast tarief, zodat je achteraf niet met verassingen wordt geconfronteerd. Meer informatie opvragen over het tarief.

Onze diensten

Scheiden met
begrip

Lees meer

SCHEIDEN MET BEGRIP EN WOONOPLOSSING

Lees meer

SCHEIDEN OP LATERE
LEEFTIJD

Lees meer