Willen jullie op een goede manier uit elkaar gaan, dan regelen jullie de scheiding in goed overleg. Dat is niet makkelijk. Hoe zorg je ervoor dat jullie het met elkaar eens worden?

Wij weten wat daar voor nodig is. Op basis van mediation begeleiden onze gecertificeerde scheidingsbemiddelaars jullie bij de scheiding. We geven jullie inhoudelijke informatie en inzichten en helpen om de gevolgen van jullie keuzes te overzien.

Wil je goedkoop scheiden, maar wel zeker weten dat alles goed geregeld is? Dat kan met ons voordeelpakket!

 

Goedkoop scheiden met toevoeging?

Maak een afspraak

 

2Divorce voordeelpakket

Onder bepaalde voorwaarden heb je recht op een bijdrage in de kosten. Jullie ontvangen dan een tegemoetkoming op mediation of rechtsbijstand. De aanvraag doen jullie niet zelf, maar de scheidingsbemiddelaar kan namens jullie de subsidie aanvragen bij de Raad voor Rechtsbijstand. Wanneer jullie recht hebben op een tegemoetkoming in de kosten geldt: hoe hoger het inkomen is, hoe hoger de eigen bijdrage, maar dit zal beperkt blijven tot een lage bijdrage. Daarnaast worden voorwaarden gesteld aan de hoogte van het vermogen. 2Divorce is door de Raad voor Rechtsbijstand aangemerkt als High Trust kantoor.

Soms wordt onze dienstverlenging volledig vergoed door de rechtsbijstandsverzekering. Onze bemiddelaars onderzoeken de mogelijke vergoeding vanuit jullie Rechtsbijstandsverzekering.

Met het 2Divorce voordeelpakket garanderen we de beste scheidingsbemiddeling, tegen de laagst mogelijke kosten. Wil je meer weten over jullie mogelijkheden, neem dan contact op met onze mediators voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek.

 

Weten wie jullie hierbij kan helpen?

Ontmoet onze mediators

Is één van de onderstaande diensten iets voor jullie?

Scheiden met
begrip

Lees meer

SCHEIDEN MET
BEGRIP EN WOONOPLOSSING

Lees meer

2Divorce
Zorgservice

Lees meer