Jullie willen op een goede manier uit elkaar. Er moet van alles geregeld worden, maar hoe gaat dat in zijn werk? En hoeveel gaat dit kosten? Speciaal voor mensen met een lager inkomen is er het 2Divorce voordeelpakket. Onder bepaalde voorwaarden heb je dan recht op een bijdrage in de kosten. Jullie ontvangen dan een tegemoetkoming op mediation of rechtsbijstand. Met het 2Divorce voordeelpakket garanderen we de beste scheidingsbemiddeling, tegen de laagst mogelijke kosten.

Mijn naam is Nicole Mollink en ik ben scheidingsbemiddelaar in de regio Maastricht, Heerlen en Valkenburg. Ik bekijk of jullie in aanmerking komen voor de toevoeging of dat de rechtsbijstandsverzekering dit misschien vergoed. Verder help ik jullie overzicht te krijgen en zorg voor onderlinge afstemming. Ik ben er voor jullie allebei.

 

Wil je meer weten over jullie mogelijkheden? Neem dan contact op met me op voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek.

 

Met vriendelijke groet,

Nicole Mollink
Tel: 088 1661 589
Email: nicole.mollink@2divorce.nl

 

Nicole is onder andere actief in Eijsden, Heerlen, Kerkrade, Maastricht, Vaals, Valkenburg, e.o.