scheidingsmediator-anja-van-ree“Wat kost een scheiding?” is een veel gestelde en logische vraag, echter is deze vraag toch nog best lastig te beantwoorden. Dit is namelijk volledig afhankelijk van jullie situatie. Wanneer je op basis van je inkomen in aanmerking komt voor een juridische rechtsbijstand, dan zouden de kosten nog geen € 200,- zijn. Heb je een situatie met 5 kinderen, een tweede woning in Frankrijk, diverse ondernemingen en meer lastige zaken, dan kunnen de kosten uitkomen op € 3.500,-. Beide uitersten kom ik niet heel vaak tegen. Het is maar om even een beeld te schetsen, zodat je kunt zien dat het nogal ver uit elkaar ligt.

Overigens hebben sommige rechtsbijstandverzekeringen dekking bij echtscheiding en kan het zijn dat de gehele factuur wordt vergoedt.

Om duidelijkheid te geven over wat het voor jullie betekent maak ik graag een afspraak voor een gratis kennismakingsgesprek.
Geef je zelf  de kans om zeker te weten dat je de goede keuzes maakt, en maak een afspraak met mij. Ik ben Anja van Ree, mediator en echtscheidingsbemiddelaar in Utrecht en omgeving.

 

Met vriendelijke groet,

Anja van Ree
Tel.: 088 1661 563
E-mail: anja.vanree@2divorce.nl

 

Anja is onder andere actief in Bunnik, De Meern, Haarzuilens, Houten, IJsselstein, Langerak, Leidsche Rijn, Lopik, Lunetten, Nieuwegein, Utrecht, Vleuten en Vleuterweide.