Scheiden is een sportprestatie

Al zit het EK Voetbal er voor Nederland niet in, toch is het spannend wat de Olympische Spelen dit jaar gaat brengen. Wat kent Nederland toch veel toptalent, neem nou zo’n coureur als Max Verstappen en zie wat hij bereikt. Telkens weer. Maar neem ook talent als jij. In een scheiding sla jij je er toch doorheen, wat je een sportprestatie kan noemen.

Scheiden als winnaar

Scheiden vergt veel van je karaktereigenschappen. Al ben je een winnaar, toch moet je het verlies van je huwelijk verwerken. Je slaapt en eet niet meer samen, maar je baas of onderneming vraagt nog altijd jouw aandacht. Misschien heb je kinderen die naar school toe moeten, puberen of allebei. En toch: net als Max Verstappen race je vol adrenaline door, met het besef dat je huwelijk voorbij is en jij in de race niet de eerste plaats behaalde. Als je gaat scheiden voelt het alsof je gecrasht bent met een Formule-1 wagen. Dat is heel vervelend en doet ook pijn. Het vertrouwelijke van je huwelijk ben je verloren en je emoties razen alle kanten op. Het is wennen dat je nu aan de zijlijn staat.

Leven weer op de rit

Juist daarom willen wij van 2Divorce het team zijn, dat je opvangt en begeleidt. Wij weten namelijk dat onze winnaars het uiterste van zichzelf vragen. En daarom helpen wij je jouw leven weer op de rit te krijgen. Een topsporter kan namelijk niet zonder een coach of trainer. Wij willen dat je net als Max Verstappen weer op hoge snelheid door alle bochten kan wringen en scherp blijft onder spannende omstandigheden. We spreken over ‘wij’, want ook Max dankt zijn overwinningen aan zijn team. Als een coach begeleidt onze scheidingsbemiddelaar jou dus graag met het maken van een plan en schema. Maar als trainer letten we ook op je en zorgen we ervoor dat je alles rustig en op eigen tempo verwerkt. Wij willen namelijk niet dat je je focus, je doel en nog belangrijker jezelf verliest. Jij moet namelijk nog zoveel regelen en je werk en kinderen niet uit het zicht verliezen. Zo verschijn je weer fris aan de start.

Wil jij ook op een sportieve manier scheiden?

Maak nu een afspraak