Gratis kennismakingsgesprek inplannen en kennis maken met 2Divorce

Je kunt hier een gratis en vrijblijvend kennismakingsgsprek inplannen. Vind hier een overzicht van alle scheidingsbemiddelaars in Nederland.

Bemiddeling start bij kennis maken

Een scheiding is één van de meest ingrijpende gebeurtenissen in iemands leven. Bij 2Divorce vinden wij het belangrijk om in onderling overleg met elkaar tot goede afspraken te komen. Communicatie is hiervoor onontbeerlijk.
Natuurlijk spelen emoties een rol tijdens de scheiding. Het is niet alleen een af te werken lijstje met praktische en zakelijke onderwerpen. Het vertrouwen tussen de bemiddelaar en cliënt, ons en jullie, is daarom van wezenlijk belang om tot een goed eindresultaat te komen.

Voldoende vertrouwen

Tijdens het kennismakingsgesprek kijken beide partijen of er een klik is. Is er voldoende vertrouwen dat jullie belangen goed worden behartigd en kan er evenwicht ontstaan in de oplossingen? Onze bemiddelaar let erop of  jullie allebei de intentie hebben er samen uit te komen. Dat vraagt om communicatie en de wil om soms een beetje water bij de wijn te doen.Van 2Divorce mag je verwachten dat we er alles aan zullen doen om jullie aan tafel te houden, ook als de emoties oplopen. Ons doel is om samen tot duurzame afspraken te komen, waar je over een aantal jaren ook nog tevreden mee bent.

Eerste gesprek gratis

Het kennismakingsgesprek is vrijblijvend en kosteloos. Is er geen klik, kies je voor een andere vorm van bemiddeling of zie je af van scheiden, dan ontvang je geen factuur voor het eerste gesprek. Is de klik er wel, dan heeft onze bemiddelaar al een goede indicatie gekregen wat hij/zij voor jullie kan doen. Jullie weten dan ook direct wat de kosten zullen zijn voor de begeleiding van jullie scheiding.