“Kom eens langs”

Als jullie het besluit hebben genomen om te gaan scheiden en daarbij beiden de intentie hebben om daar in goed overleg afspraken over te maken dan zou ik zeggen: “kom eens langs”.
Dan kunnen we met elkaar kennis maken en in hoofdlijnen doornemen wat tijdens het proces van scheiden allemaal op jullie pad kan komen. Ook de onderscheidende en beproefd succesvolle werkwijze van 2Divorce komt dan aan de orde.

Er zullen veel zaken en vragen op jullie af komen waarbij vervolgens keuzes  gemaakt moeten worden. Denk daarbij aan de zorg voor de kinderen, het huis, de pensioenrechten etc.
Het is verstandig om daar een onafhankelijk en deskundig iemand voor in te schakelen. Iemand die weet wat er allemaal te doen staat. Voor welke keuzes jullie komen te staan en jullie daarbij kan adviseren. Iemand die snapt dat een scheiding een proces is met zakelijke en emotionele kanten, deze kan benoemen en zo nodig kan bijsturen.

Graag stel ik mij voor: Hans Rouwenhorst (1964), scheidingsbemiddelaar bij 2Divorce voor de regio Achterhoek. Geboren en getogen Achterhoeker, woonachtig in Lochem, getrouwd met Jeanet en  vader van 2 zonen (1993 en 1998).
In het verleden ben ik werkzaam geweest in het notariaat en vanuit die ervaring ben ik uitstekend in staat om op te treden als onafhankelijk adviseur.  Daarnaast beschik ik over een ruime levenservaring, een gezonde dosis humor, een groot relativeringsvermogen en een natuurlijk gevoel voor ‘redelijkheid en billijkheid’.

Ik sta voor de belangen van beide partners en streef daarbij naar een goede balans zowel in de gesprekken als in de afspraken. Op korte termijn geeft dit voor beide partners datgene waar in een scheiding grote behoefte aan is namelijk: duidelijkheid, overzicht en rust.
Mijn drijfveer om jullie te willen helpen bij het scheidingsproces is de oprechte intentie om mensen te willen helpen. Als dat op een goede manier is gelukt, geeft mij dat veel voldoening.

Hans Rouwenhorst prive

Mijn jongste zoon rijdt paard en ik ga graag met hem mee naar de manege. Als je een paard vertrouwt en een paard vertrouwt zijn verzorger/berijder dan zijn ze samen tot prachtige dingen in staat. Mooi om te zien. Is het vertrouwen er niet, dan zal de samenwerking op niets uitlopen. Ik help jullie graag in het zadel en zorg ervoor dat jullie samen de teugels in handen hebben en houden.

Om te ervaren of jullie en ik genoeg vertrouwen in elkaar hebben om samen het scheidingsproces goed te kunnen doorlopen en af te ronden nodig ik jullie uit om, kosteloos en geheel vrijblijvend, een afspraak te maken voor een kennismakingsgesprek.

Dit kan bij jullie thuis, maar bij voorkeur op mijn kantoor aan de Stationsstraat 12 in Ruurlo, waar ik jullie in alle rust kan ontvangen.

Elke maandagmiddag van 14.00 uur tot 15.30 uur houd ik spreekuur. Samen of alleen kun je dan bij mij terecht voor advies. Om teleurstellingen te voorkomen is het verstandig vooraf te informeren of er nog plek is.

Voor een afspraak kun je mij bellen onder nummer 085- 8640264 of mobiel 06-22812570. Ook kun je  het contactformulier (rechtsboven op deze pagina) invullen. Ik neem dan op korte termijn contact op.

klantenvertellenMeer van mij weten? Bekijk dan mijn LinkedIn profiel.

 

Hans Rouwenhorst – Tel.: 06 22812570 – Email: rouwenhorst@2divorce.nl

Hans is onder andere actief in Aalten, Beltrum, Berkelland, Borculo, Bronckhorst, de Achterhoek, Diepenheim, Doetinchem, Eibergen, Gorssel, Groenlo, Hengelo GLD, Laren GLD, Lichtenvoorde, Lochem, Neede, Ruurlo, Varsseveld, Vorden, Warnsveld, Zelhem, Zieuwent.

Gerelateerde onderwerpen: